Головна Новини Світ США Військовий вертоліт США впав в океан: на борту перебувало шестеро осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий вертоліт США впав в океан: на борту перебувало шестеро осіб

MH-60S звалився в воду біля берегів Сан-Диаген

1 вересня 2021, 10:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Біля берегів Сполучених Штатів Америки зазнав аварії військовий вертоліт. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Військовий вертоліт США впав в океан: на борту перебувало шестеро осіб

Вертоліт ВМС США впав в океан. Фото: EPA / UPG.

Як стало відомо, американський військовий літальний апарат впав в океан приблизно за 110 кілометрів від берегів Сан-Дієго, що в штаті Каліфорнія. Повідомляється, що вертоліт ВМС MH-60S злетів з борту авіаносця під назвою Abraham Lincoln.

На борту гвинтокрилої машини знаходилося шість членів екіпажу. На офіційному сайті Тихоокеанського флоту Сполучених Штатів вказується, що на цей момент вдалося врятувати одну людину.

Триває пошуково-рятувальна операція за участю кількох повітряних і плавзасобів берегової охорони і військово-морського флоту США.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії розбився фронтовий бомбардувальник СУ-24. Літальний апарат зазнав аварії за сто кілометрів від міста Перм. Борт здійснював переліт на ремонтне підприємство, де фахівці повинні були провести плановий ремонт машини. На місце аварії були направлені вертольоти. Відзначається, що пілотам вдалося катапультуватися. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що неподалік від міста Кахраманмараш, що на сході Туреччини під час гасіння лісових пожеж розбився пожежний літак-амфібія БЕ-200, який був орендований у РФ. На його борту перебувало вісім членів екіпажу, серед яких п'ять російських військовослужбовців і троє представників Туреччини. У Мережі з'явилося відео з місця подій. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини