Головна Новини Світ США Популярна Instagram-блогерка знайдена мертвою в США (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна Instagram-блогерка знайдена мертвою в США (ФОТО)

Поруч з тілом Джен Ганье, також знаходився труп 34-річного чоловіка

31 серпня 2021, 19:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки популярну Insta-блогерку виявили мертвою. Про це повідомляє видання ABC13.

Популярна Instagram-блогерка знайдена мертвою в США (ФОТО)

Mercedes Morr. Фото: Instagram.

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Річмонд, що в штаті Техас. Блогерка, на ім'я Джен Ганье, яка відома під творчим псевдонімом Mercedes Morr була знайдена мертвою у власному будинку.

Поруч з бездиханним тілом 33-річної блогерки, також знаходилося тіло 34-річного чоловіка, на ім'я Кевін Олександр Аккорто. На місце прибули співробітники правоохоронних органів.

На думку правоохоронців, Аккорта міг вбити Ганье, а після покінчити життя самогубством. Також поліціянти вважають, що загиблі не були в стосунках.

Для довідки: на сторінку Mercedes Morr в соціальній мережі Instagram були підписані 2,6 мільйона користувачів.

Популярна Instagram-блогерка знайдена мертвою в США (ФОТО) - фото 2

Фото: Instagram.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що TikTok блогерка трагічно загинула на зйомках свого чергового відеоролика. 23-річна дівчина разом зі своєю малолітньою сестрою забралася на дах одного з будинків в місті Стамбул (Туреччина). У якийсь момент під ногами блогерка провалився шматок покрівлі, який по всій видимості, був погано закріплений. Дівчина впала з 50-метрової висоти. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в італійських Альпах розбився популярний You-Tube блогер. У цей день він був зайнятий зйомками нового відеоролика для свого каналу. Під час фільмування 22-річний блогер оступився і зірвався з висоти близько 200 метрів. На місце події поспішили медики, проте хлопця не вдалося врятувати. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини