Головна Новини Світ США Багато хто цього не очікував. Трамп збільшив свої шанси на перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато хто цього не очікував. Трамп збільшив свої шанси на перемогу

Колишня конкурентка Трампа підтримала його

24 травня 2024, 21:44
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп успішно розширює електоральну базу на майбутніх президентських виборах у США та робить це правильними технологічними кроками, вважає політтехнолог Олег Постернак.

Багато хто цього не очікував. Трамп збільшив свої шанси на перемогу

Трамп залишається фаворитом на виборах президента США. Фото з відкритих джерел

За словами експерта, електоральну базу майбутній кандидат у президенти від Республіканської партії розширив завдяки тому, що республіканка Ніккі Гейлі, конкурентка Трампа на праймеріз, підтримала його на виборах.

"Сталося те, на що багато хто не очікував", — відзначив Олег Постернак.

На думку політтехнолога, за підтримку Трамп щось пообіцяв Гейлі, можливо посаду віце-президента. При цьому Гейлі заявила, що підтримує Трампа, бо "Байден був катастрофою".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що необхідність проведення в Росії нової часткової мобілізації стане неминучою до кінця 2024 року або початку 2025 року. Як пише Financial Times з посиланням на джерело, близьке до керівництва російської армії, владі Росії, можливо, доведеться вийти за рамки нинішньої стратегії набору військовослужбовців. Такий крок може бути викликаний необхідністю зберегти перевагу російської армії на фронті в Україні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що будь-яка війна закінчується переговорами та угодами. Війна в Україні може закінчитися за фінським сценарієм, коли Фінляндія після війни з Радянським союзом втратила частину територій, але зберіглася як держава, заявив командир 57-ї окремої мотопіхотної бригади Олександр Бакулін. При цьому офіцер ЗСУ, чия бригада однією з перших вступила в бій з окупантами на Харківщині, вважає, що Україна вже виграла війну проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини