Головна Новини Світ США Барак Обама читає реп на мітингу: яку важливу заяву він зробив
commentss НОВИНИ Всі новини

Барак Обама читає реп на мітингу: яку важливу заяву він зробив

Барак Обама та Емінем зробили заяву: підтримали Камалу Гарріс на виборах президента США

сьогодні, 17:42
Поділіться публікацією:








На передвиборчому мітингу в Детройті, колишній президент США Барак Обама та відомий репер Емінем публічно висловили свою підтримку Камалі Гарріс, яка балотується на пост президента від Демократичної партії. Подія привернула увагу численних виборців завдяки несподіваній колаборації двох знакових фігур.

Барак Обама читає реп на мітингу: яку важливу заяву він зробив

Барак Обама та Емінем підтримали Камалу Гарріс

На мітингу одним із запрошених гостей був репер Емінем, який вийшов на сцену із закликом підтримати Гарріс. Артист наголосив, що вважає її кандидатом, здатним відстоювати свободу слова і думки в країні. Емінем завершив свій виступ словами на підтримку політики Гарріс і запросив на сцену Обаму.

Колишній президент з’явився під відому пісню Емінема Lose Yourself, що викликало гучні овації. Обама, жартуючи, процитував кілька рядків із треку, зокрема, зазначив, що його "долоні пітніють", і цим розсмішив присутніх. Далі він підкреслив важливість виборів і висловив свою критику на адресу республіканця Дональда Трампа.

Під час своєї промови Обама нагадав про нещодавній концерт Трампа, де той протягом 40 хвилин уникав запитань виборців і просто хитався під музику. Колишній президент порівняв таку поведінку із "дивною поведінкою дідуся", наголошуючи на тому, що Трамп хоче "безконтрольної влади". Обама підсумував: "Америка готова перегорнути цю сторінку".


Читайте також на порталі “Коментарі” — Білл Гейтс, засновник Microsoft, нещодавно пожертвував близько 50 мільйонів доларів на підтримку президентської кампанії Камали Гарріс. Це стало великим кроком, оскільки раніше Гейтс уникав участі в політичних кампаніях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини