Головна Новини Світ США Байден чи Трамп: результати опитування в ключових штатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден чи Трамп: результати опитування в ключових штатах

Позиції чинного президента США Джо Байдена змінились у ключових штатах у порівнянні з виборами президента у 2020 році.

23 травня 2024, 09:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Згідно з опитуваннями проведеними у травні, лідер республіканців Дональд Трамп випереджає чинного президента США у ключових штатах на 4%. На виборах 2020 року Байден перемагав Трампа у більшості з ключових штатів.

Байден чи Трамп: результати опитування в ключових штатах

Дональд Трамп та Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Опитування Bloomberg/Morning Consult показало, що якби голосування за президента США відбулось у травні, то у семи ключових штатах (Аризона, Джорджія, Мічиган, Невада, Північна Кароліна, Пенсільванія та Вісконсин) переміг би Дональд Трамп. Його середній показник по цим штатам становить 48%, тоді як у Джо Байдена – 44%.

Якщо додати незалежних кандидатів, зокрема Роберта Ф. Кеннеді-молодшого та інших, то Трамп все одно залишається лідером випереджаючи Байдена на 4 пункти -  44% проти 40% відповідно.

Схожі результати також оприлюднило видання The New York Times. Так у Пенсильванії Трамп випереджає Байдена на 3%, у Мічигані – 5%, Аризоні – 7%, Джорджії – 10%, а у Неваді на 12%. Лише в одному Вісконсині Джо Байден має вищий результат над Трампом — випереджає на 2%.

Більшість штатів у США мають чітку прихильність до республіканців або демократів, проте у спірних штатах вона мінлива. Саме перемога у цих штатах зазвичай і визначає переможця президентських виборів у США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як незалежний кандидат в президенти, який раніше був членом Демократичної партії Роберт Ф. Кеннеді-молодший, може вплинути на результати виборів президента США.

Також "Коментарі" писали про Дональда Трампа, який взяв приклад з Володимира Зеленського та вимагає, аби Джо Байден здав тест на наркотики перед дебатами між кандидатами в президенти США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини