Головна Новини Світ США Байден готовий переглянути "червоні лінії", щоб зупинити Путіна: що може змінитися у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден готовий переглянути "червоні лінії", щоб зупинити Путіна: що може змінитися у війні

За інформацією WP, щоб протистояти РФ, Байден розглядає два нові жорсткі контрзаходи

29 травня 2024, 09:05 comments1394
Поділіться публікацією:

Готовність Кремля посилювати ескалацію на фронті та фактично відмовитися від того, щоб вирішувати спірні питання дипломатичним шляхом підштовхують Білий дім до того, щоб переглянути деякі так звані "червоні лінії". Щоб протистояти наступу Росії в Україні, президент США Джо Байден розглядає два нові жорсткі контрзаходи. Як передає портал "Коментарі", про це в авторській колонці The Washington Post пише оглядач Девід Ігнейшес.

Байден готовий переглянути "червоні лінії", щоб зупинити Путіна: що може змінитися у війні

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Наголошується, йдеться про те, щоб покарати Китай за постачання ключових технологій Москві та зняти обмеження на використання Україною американської зброї малої дальності для атак на територію Росії.

"Ці кроки будуть значною ескалацією ретельно вивіреної політики Байдена щодо підтримки України, яка прагне уникнути прямої конфронтації з Путіним або його ключовим союзником — Сі Цзіньпіном. Той факт, що такі кроки зараз розглядаються, показує дедалі більшу стурбованість адміністрації вразливістю", – зазначив автор.

Вказується, що особливо делікатною є загроза нових санкцій проти Китаю, оскільки вона виникає в той час, коли обидві країни намагаються стабілізувати свої відносини.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сі Цзіньпін в останній момент передумав постачати зброю Путіну: дзвінок його зупинив.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін попередив, що країни-члени НАТО в Європі "грають з вогнем", коли мають намір дати дозвіл Україні завдавати ударів із західної зброї по території РФ.

За словами Путіна, удари по Росії з використанням далекобійної західної зброї втягне країни Заходу у війну. Він також додав, що ймовірне відправлення військ Франції до України буде кроком до глобального конфлікту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини