Головна Новини Світ США Байден і Трамп жодним словом не згадали про знищення найбільшої ТЕС. Мають важливіші справи
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден і Трамп жодним словом не згадали про знищення найбільшої ТЕС. Мають важливіші справи

Президент США Джо Байден та республіканець Дональд Трамп делікатно промовчали про знищення росіянами найбільшої в Україні Трипільської ТЕС, що точно можна назвати актом тероризму, відзначив політолог Петро Олещук

12 квітня 2024, 12:42 comments1020
Поділіться публікацією:

Як відзначив Петро Олещук, ні президент Джо Байден, ні хтось з його адміністрації, ні спікер Майк Джонсон, ні республіканець Дональд Трамп жодним словом не згадали про знищення Трипільської ТЕС — найбільшої ТЕС України, що було нічим іншим як актом державного російського тероризму.

Байден і Трамп жодним словом не згадали про знищення найбільшої ТЕС. Мають важливіші справи

Удар по Трипільській ТЕЦ

"Лідери демократів, які дуже люблять розказувати про свободи і демократичні цінності, і республіканців, які дуже люблять згадувати про Бога, однаково мовчать, і роблять вигляд, що нічого не відбувається"
, — відзначив політолог.

За його словами, у американських політиків зараз значно важливіші справи. Наприклад, розгляд акту про "свободу холодильників", який ініціювали республіканці у Палаті представників.

"Їх можна зрозуміти — сама думка про упослідженість десь "тружеників холоду" не може не викликати обурення. Хіба геополітична катастрофа, яка насувається на світ, є чимось більш значимим для "наддержави"?"
— додав політолог.

Разом з тим відомо, що на терор Росії відреагувала речниця Білого дому Карін Жан-П’єр. За її словами, удари по Україні є "жахливим нагадуванням", що Україні вкрай потрібна допомога. Вона нагадала слова президента Володимира Зеленського, який закликав партнерів надати Україні більше засобів протиповітряної оборони. В цьому контексті вона закликала спікера Майка Джонсона внести на розгляд депутатів законопроєкт про виділення необхідної допомоги Україні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після того, як Україна почала завдавати удари по російським НПЗ посадовці Білого дому дружно виступили з критикою таких дій. Зокрема, останнім засудив дії Києва та закликав вибрати його інші цілі міністр оборони Ллойд Остін. При цьому, є думка, що США та Росія проводять таємні переговори. Ймовірно, Кремль попросив Вашингтон натиснути на Київ, щоб він припинив завдавати ударів по НПЗ, які для країни-терориста є дошкульними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини