Головна Новини Світ США Байден образливо висловився про Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден образливо висловився про Путіна

Джо Байден запропонував американцям новий метод допомоги для України, який полягає у підвищенні податків для мільярдерів.

27 березня 2024, 08:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден заявив, що Сполучені Штати могли б збільшити податки для мільярдерів, а отримані кошти відправили б на допомогу Україні. У своїй промові Байден також назвав Путіна "м’ясником". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву у Білому домі.

Байден образливо висловився про Путіна

Джо Байден назвав Путіна м'ясником. Фото з відкритих джерел

Під час виступу перед своїми прихильниками у Північній Кароліні Джо Байден заявив про можливість ввести нові податки для мільярдерів. Байден вказує, що у США проживають близько тисячі мільярдерів, які платять в середньому 8,2% податків.

Президент США вважає, що мільярдерам можна збільшити податки до 25%, які за словами Байдена не найвищі в країні. Таким чином до бюджету США було б додатково залучено 400 млрд доларів впродовж 10 років, які могли б піти на допомогу Україні та для розв'язання внутрішніх проблем Америки.

"Уявіть, що ми могли б з цим зробити. Ми могли б принципово скоротити федеральний дефіцит. Ми могли б подбати про допомогу всередині країни. Ми могли б зробити так багато речей — непрямих — включно з тим, щоб нарешті подбати про Україну від такого м’ясника, як Путін", — сказав Байден.

Ймовірно, американський лідер мав на увазі те, що Путін відправив сотні своїх солдатів на смерть у війні в Україні. За підрахунками Генштабу ЗСУ Росія втратила на війні понад 430 тис. солдатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Володимир Путін патологічний брехун.

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який назвав Путіна "нікчемою", а його оточення — "покидьками".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини