Головна Новини Світ США Байден прийняв рішення щодо свого майбутнього
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден прийняв рішення щодо свого майбутнього

80-річний лідер США Джо Байден оголосив, що збирається брати участь у наступних президентських виборах в США.

15 квітня 2023, 20:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Джо Байден вже увійшов в історію як найстаріший президент США, але він хоче покращити свій результат. Американський політик збирається брати участь у наступних президентських виборах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Байден прийняв рішення щодо свого майбутнього

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Президент США повідомив, що вирішив йти на другий термін і найближчим часом офіційно оголосить про початок своєї передвиборчої кампанії. Американський політик заявив про це під час відвідин Ірландії, коли журналіст запитав про готовність Байдена взяти участь у наступних виборах.

"Ми оголосимо про це відносно скоро. Але поїздка сюди лише посилила моє відчуття оптимізму щодо того, що це можна зробити. Я сказав, що мій план — знову балотуватися", — говорить Байден.

Прихильники Джо Байдена не були впевнені, що 80-річний демократ, який є одним з найстаріших лідерів у світі та найстаріший чинний президент США погодиться взяти участь у наступних виборах, щоб знову очолити країну ще на чотири роки.

Нагадаймо, що конкурент Байдена Дональд Трамп оголосив, що буде боротись за крісло президента США та почав свою виборчу кампанію. Таким чином у США можуть повторитись президентські перегони як у 2020 році, коли за президенство змагались Джо Байден та Дональд Трамп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна незадоволена поглядом США на контрнаступ. У злитих секретних документах розвідки Сполучених Штатів вважають, що український наступ принесе лише "незначні територіальні здобутки".

Також "Коментарі" писали про напруженість між США і Росією: Байден озвучив послання до Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини