Головна Новини Світ США Байден просить 11,7 млрд доларів на допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден просить 11,7 млрд доларів на допомогу Україні

США й надалі підтримує Україну у війні з Росією

2 вересня 2022, 21:30 comments7514
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський президент Джо Байден планує звернутись до Конгресу для отримання додаткового фінансування у розмірі 47,1 млрд доларів. Про це пише інформаційне агентство Reuters з джерел Білого дому.

Байден просить 11,7 млрд доларів на допомогу Україні

Байден просить 11,7 млрд доларів на допомогу Україні. Фото з відкритих джерел

Частину у 11,7 млрд доларів з майже 50 млрд доларів пропонують передати Україні. Ще 22,4 пропонують передати на допомогу проти коронавірусної інфекції.

Інша частина грошей піде на фінансування енергоресурсів США, а також для боротьби проти спалаху мавпячої віспи та компенсацію на ушкодження від стихійних лих.

Такий запит у Конгрес надійшов перед закінченням фінансового року у США, а саме 30 серпня. Конгрес ще не встиг ухвалити фінансовий бюджет на 2023 рік, тому прийме проміжний варіант, який дасть більше часу для обговорення запиту президента США Джо Байдена.

Ми об’єднали світ, щоб підтримати народ України, який захищає свою демократію, і ми не можемо дозволити, щоб ця підтримка України вичерпалася, — сказав директор Управління та бюджету Білого дому.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що США вже виділилиУкраїні понад 13 млрд доларів. А якщо рахувати з 2014 року, коли Росія почала українсько-російську війну, то штати вже передали 15,5 млрд доларів на потреби України. Більша частина з цієї суми йде на забезпечення Україною якісною військовою технікою для боротьби проти Російської Федерації. Деяка анонсована техніка завдяки спрощеним програма потрапляє в Україну всього за кілька днів, тоді як на інші військові одиниці доводиться чекати місяцями.

Також "Коментарі" писали, що Україна отримала від США "Вампірів".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 вересня 2022, 20:49

Треба розділити корумповану владу і країну. Це дві великі різниці. Рузвельт, свого часу теж пів світу об'єднав на допомогу православному злу. Потім пів світу комуністи потопили в крові. Треба було ще тоді дати двом злочинцям з'їсти один одного. Зараз жили б без православного зла. Мільйони людей було б врятовано. Зараз теж підтримують зло, яке не бажає ставати на шлях виправлення.


Новини