Головна Новини Світ США Байден просить Конгрес надати додаткову допомогу Києву, щоб забезпечити поразку Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден просить Конгрес надати додаткову допомогу Києву, щоб забезпечити поразку Путіна

Байден просить Конгрес надати 37 млрд доларів для України

1 грудня 2022, 14:00
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден звернувся до Конгресу із запитом схвалити додаткову допомогу Україні, сума якої становить 37 млрд доларів. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заступника держсекретаря США Вікторію Нуланд під час Київського Форуму безпеки (КБФ).

Байден просить Конгрес надати додаткову допомогу Києву, щоб забезпечити поразку Путіна

Конгрес США. Фото: із відкритих джерел

"Буквально лише президент Байден звернувся до Конгресу за додатковим пакетом у 37 млрд доларів, щоб Україна не лише пережила ці випробування, а й розквітла як суверенна, захищена та демократична країна, а Путін зазнав стратегічної поразки", — заявила Нуланд.

За її словами, Путін сьогодні намагається здійснювати одразу кілька атак на українців. Щодня в Україні фіксуються сотник військових злочинів, які вчиняє російська армія за вказівкою російського президента Путіна. Крім цього, за вказівкою глави Кремля Москва проводить ядерний шантаж. Росія використовує також голод як зброю, а ще намагається заморозити українців із приходом зими. Усі ці атаки країни-агресора Україна має відбити та перемогти у цій війні.

"Якщо цього не станеться, світ стане набагато небезпечнішим", — сказала Нуланд, наголосивши, що Вашингтон допомагатиме Україні стільки, скільки потрібно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Данилов порадив українцям, які живуть в очікуванні ракетних ударів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ключові країни G7 продовжують обговорювати обмеження ціни на російську нафту, а також підтримку України. Чого очікувати в найближчому майбутньому – принаймні до кінця року, у ракурсі санкцій, а також у розрізі фінансово-економічної ситуації в Україні та в РФ? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

eva

1 грудня 2022, 14:48

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини