Головна Новини Світ США Байден розкритикував Трампа за зустріч з Орбаном: що сказав
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден розкритикував Трампа за зустріч з Орбаном: що сказав

Байден негативно відгукнувся на зустріч Трампа з Орбаном

9 березня 2024, 23:37
Поділіться публікацією:

Очільник Білого дому Джо Байден розкритикував свого конкурента на виборах президента США Дональда Трампа за зустріч у Флориді з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

Байден розкритикував Трампа за зустріч з Орбаном: що сказав

Байден покритикував Трампа. Фото з відкритих джерел

"Знаєте, з ким Трамп сьогодні зустрічається в Мар-а-Лаго? З Орбаном з Угорщини, який категорично заявив, що не думає, що демократія працює, а тому шукає диктатуру", — заявив Джо Байден.

Президент США наголосив, що виступає за майбутнє, в якому американці будуть захищати демократію, а не применшувати її.

Як відомо, одіозний прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан провів зустріч із майбутнім кандидатом на президентських виборах США від республіканців Дональдом Трампом в американському штаті Флорида. Угорський прем'єр висловив переконання, що лише повернення Трампа у Білий дім може принести мир.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський не підтримав ініціативу президента Туреччини Реджепа Ердогана щодо участі представників Росії у мирному саміті. За словами українського президента, представники РФ можуть бути запрошені на саміт миру лише після того, як цивілізовані країни розроблять план закінчення війни в Україні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний навряд чи буде на своєму місці, обіймаючи посаду посла України у Великобританії, вважає політолог Андрій Городницький. "Я не пригадую відомого дипломата Залужного. Відомого воєначальника і генерала – так, а посла — ні. Нівеляція дипломатичного корпусу продовжується. І це у жодному разі не образа Валерія Залужного", — наголосив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини