Головна Новини Світ США Байден розповів, чим вдалося шокувати Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден розповів, чим вдалося шокувати Путіна

Байден похвалив українських військових ха жорсткість та професіоналізм

21 квітня 2022, 09:10 comments2545
Поділіться публікацією:

Під час зустрічі з воєначальниками Сполучених Штатів президент Джо Байден заявив, що у Кремлі не очікували побачити таку єдність НАТО на тлі російської агресії в Україні. Це шокувало президента Росії Володимира Путіна. Як повідомляє портал "Коментарі", слова голови Білого дому цитує "Reuters".

Байден розповів, чим вдалося шокувати Путіна

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Джо Байден не приховував свого захоплення ефективними діями ЗСУ щодо відображення російської агресії. Він назвав ЗСУ ще жорсткішими і гордішими, ніж він думав раніше. Президент США зазначив, що українська армія діє дуже професійно, отримуючи військову підтримку з боку США та інших союзників.

"Я не думаю, що Путін розраховував на те, що це зможе згуртувати нас", — зазначив президент США.

Зазначимо, у середу у Білому домі відбулася щорічна зустріч із представниками військових структур. Головна тема, яка обговорювалася на цій зустрічі, стосувалася того, що Москва готується розпочати нову фазу війни проти України. При цьому США продовжують допомагати українській армії обороняти країну та давати відсіч російському агресору. Вашингтон на сьогоднішній день є одним із найголовніших постачальників України військової допомоги.

За інформацією Reuters, Байден у вступній промові дав високу оцінку українським військовим, зазначивши, що Путін не сподівався, що його агресія викличе зворотний ефект і згуртує Захід.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента розповіли, чому переговори з Росією про припинення війни зайшли в глухий кут і фактично заморожені. Після стамбульської зустрічі двох делегацій зрушень практично немає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини