Головна Новини Світ США Байден розповів, у чому головний прорахунок Путіна у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден розповів, у чому головний прорахунок Путіна у війні проти України

Байден похвалив український народ за хоробрість і рішучість

2 березня 2022, 08:46 comments2266
Поділіться публікацією:

Віддавши команду російської армії вторгнутися в Україну президент РФ Путін прорахувався з тим, що він думав, що український народ відразу ж відступатиме і не боротиметься. Другий прорахунок, не менш важливий, полягає в тому, що Путін думав, що західний світ не зможе об'єднатися проти загальної загрози та він прогнеться перед Росією, вимогами Кремля. Як передає видання "Коментарі", про це заявив президент США Джо Байден, повідомляє "Голос Америки".

Байден розповів, у чому головний прорахунок Путіна у війні проти України

Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Глава Білого дому зазначив, у результаті Путін зустрів те, чого не очікував – він зіткнувся з хоробрістю та рішучістю українського народу, якою сьогодні захоплюється весь світ, бо звичайні люди, які ще вчора займалися іншою діяльністю, жили повсякденним життям, сьогодні взяли до рук зброю та готові захищати Батьківщину від російської агресії.

Джо Байден наголосив, що шість днів тому Володимир Путін хотів зруйнувати головні засади цивілізованого світу. Його план провалився.

Президент США вкотре підтвердив, що Вашингтон повністю підтримує суверенітет та територіальну цілісність України, і готовий усіма можливими способами допомагати Україні у війні проти російського агресора. Зокрема, США разом з усім цивілізованим світом закривають небо для російських літаків. У результаті Росії доводиться платити за злочинні дії свого президента. Російський президент сьогодні перебуває у небаченій раніше ізоляції. На думці про те, що санкції проти Росії посилюватимуться єдині сьогодні й США, і ЄС, і ООН, і НАТО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Генпрокурор України Ірина Венедиктова розповіла, що чекає на Володимира Путіна та компанію за розв'язання повномасштабної війни проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини