Байден відреагував на новий замах на Трампа

Джо Байден прокоментував замах на Дональда Трампа.

Президент США Джо Байден відреагував на інцидент зі стріляниною поблизу поля для гольфу на якому перебував лідер Республіканської партії Дональд Трамп. Байден засудив новий замах на Трампа заявивши, що у США не має бути місця для насильства.

На сайті Білого дому з’явилась офіційна заява з коментарем Джо Байдена щодо замаху на кандидата в президенти Дональда Трампа. Байден розповів, що був поінформований про інцидент, а правоохоронні органи розслідують можливу спробу вбивства Трампа.

"Підозрюваний перебуває під вартою, і я високо оцінюю роботу Секретної служби та їхніх партнерів із правоохоронних органів за їхню пильність і зусилля, спрямовані на забезпечення безпеки колишнього президента та тих, хто його оточує", - сказав Байден.

Президент США розповів, що "відчув полегшення" через те, що Трамп не зазнав ушкоджень під час нової спроби замаху на нього та засудив дії нападника.

"Як я неодноразово говорив, у нашій країні немає місця політичному насильству чи будь-якому насильству, і я доручив своїй команді продовжувати забезпечувати, щоб Секретна служба мала всі ресурси, можливості та заходи захисту, необхідні для забезпечення безпеки колишнього президента", - додав Байден.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", 15 вересня близько 14:00 біля поля для гольфу Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида сталася стрілянина. Вогонь відкрили працівники служби безпеки по чоловіку, який ховався у кущах зі зброєю. Після інциденту його затримали.

Також "Коментарі" писали про те, що у США ідентифікували нападника на Дональда Трампа, а ЗМІ вказують нібито на його зв'язок з Україною.