Головна Новини Світ США У США ідентифікували підозрюваного у ймовірній спробі вбивства Трампа: чи є зв'язок з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У США ідентифікували підозрюваного у ймовірній спробі вбивства Трампа: чи є зв'язок з Україною

За інформацією CNN, підозрюваний у передбачуваному замаху на Трампа підтримував Україну

16 вересня 2024, 07:18 comments6996
Поділіться публікацією:

У ФБР ідентифікували підозрюваного у справі про другу спробу замаху на життя кандидата у президенти США Дональда Трампа як 58-річного Райана Рута. У минулому – вісім арештів, ймовірно, за незначні правопорушення. Раян Уеслі Рут висловлював у соцмережах підтримку Україні після повномасштабного вторгнення Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє телеканал "CNN".

У США ідентифікували підозрюваного у ймовірній спробі вбивства Трампа: чи є зв'язок з Україною

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

ЗМІ у цій інформації посилається на три джерела у правоохоронних органах.

Спеціальна група Конгресу з розслідування першої спроби вбивства Дональда Трампа вимагає брифінгу із Секретною службою після недільного інциденту у гольф-клубі Трампа у Флориді.

За словами джерел, представники розвідки США нещодавно поінформували представників кампанії Трампа про нові сигнали того, що Іран планує посилити напади на колишнього президента та його оточення.

Сам же Дональд Трамп заявив в електронному листі зі збору коштів, що після інциденту у Флориді його "рішучість стала ще сильнішою".

Нагадаємо, поблизу гольф-клубу, в якому був присутній кандидат у президенти США Дональд Трамп , сталася стрілянина. Як повідомили у Секретній службі, колишній президент не постраждав і перебуває у безпеці.

Однією з перших про стрілянину повідомила конгресменка від Республіканської партії Марджорі Тейлор Грін. За її словами, на "Трампа знову було скоєно замах". Представник президентської кампанії Трампа Стівен Чунг розповів, що "перебуває в безпеці після того, як поряд з ним пролунали постріли".

Спікер Секретної служби Ентоні Гульєлмі заявив, що інцидент стався близько 14:00 за місцевим часом біля поля для гольфу Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини