Головна Новини Світ США Байден відреагував на «референдуми» Росії на окупованих територіях України
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден відреагував на «референдуми» Росії на окупованих територіях України

Лідери країн "Великої сімки" також засудили організовані Росією "референдуми" на окупованих частинах України, назвавши це грубим порушенням міжнародного права

24 вересня 2022, 15:07 comments1823
Поділіться публікацією:

Так звані "референдуми" на тимчасово окупованих українських територіях є обманом і США ніколи не визнають їх, щоб не заявляла Москва. Як передає видання "Коментарі", про це заявив президент США Джо Байден, пише "Reuters".

Байден відреагував на «референдуми» Росії на окупованих територіях України

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Глава Білого дому зазначив, що ці "референдуми" спрямовані виключно на анексію окупованих регіонів, і Вашингтон "ніколи не визнає українську територію чимось іншим, ніж частиною України".

Джо Байден також наголосив, що США вже розпочинають роботу з союзниками та партнерами, щоб створити РФ нові труднощі в економіці через її дії проти України.                                                                           

На адресу Росії своє засудження організацією про "референдумів" адресували Росії лідери країн "Великої сімки". У G7 назвали дії Кремля грубим порушенням міжнародного права, пише The New York Times.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через постачання Іраном зброї Росії (мова про безпілотників) для ведення війни українська сторона вирішила позбавити посла Ірану в Україні акредитації та суттєво скоротити кількість дипломатичного персоналу посольства у Києві. Президент України Володимир Зеленський заявив, що шокований відсутністю допомоги нам з боку Ізраїлю. Чи є ймовірність, що після таких дій Ірану – Ізраїль, який має вкрай складні відносини з цією країною, яка стала союзником Росії, почне надавати допомогу Україні? Як на ситуацію можуть вплинути ті самі США? Чи прилетить Ірану за такі дії? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини