Головна Новини Світ США Байден відреагував на успішний контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден відреагував на успішний контрнаступ ЗСУ

Байден відзначив успіхи ЗСУ, заявивши, що українці досягли "значного прогресу", але "попереду ще довгий шлях"

14 вересня 2022, 07:30
Поділіться публікацією:

Стрімке просування українських військ на сході та півдні України вже викликало здивування західного світу, де відзначають високий професіоналізм та стійкість ЗСУ. Свій коментар також висловив президент США Джо Байден. Він заявив, що "українці досягли значного прогресу", проте "попереду ще довгий шлях". Як повідомляє портал "Коментарі", слова американського президента цитує "Reuters".

Байден відреагував на успішний контрнаступ ЗСУ

Джо Байден. Фото: GETTY IMAGES

"Зрозуміло, що українці досягли значного прогресу. Але я думаю, що чекає ще довгий шлях", — зазначив глава Білого дому.

Журналісти поцікавилися у президента США, чи тепер можна з упевненістю сказати, що Україні вдалося досягти переломного моменту у війні. Байден на таке питання відмовився відповідати, пославшись на те, що відповідь на таке питання дуже складно поки що знайти.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський розповів, що українські військові вже звільнили близько восьми тисяч квадратних кілометрів нашої території від російських окупантів.

До речі, адміністрація президента США Джо Байдена готує новий пакет оборонної допомоги для України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна представила свій проект із гарантій безпеки для нашої країни . Його презентували голова Офісу президента Андрій Єрмак та екс-генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен. Що можна сказати на підставі поданих даних? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.                

Також видання "Коментарі" повідомляло – паніки немає: окупанти терміново евакуювали свої родини із Криму та півдня України. Такі факти фіксує українська розвідка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини