Головна Новини Світ США Байден використовує апарат штучної вентиляції легень під час сну: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден використовує апарат штучної вентиляції легень під час сну: навіщо

Сліди використання цього пристрою побачили на обличчі Байдена

29 червня 2023, 16:55
Поділіться публікацією:

Американський президент Джо Байден під час сну використовує апарат CPAP. 28 червня президент США з'явився на публіці зі слідами використання цього медичного приладу. Про це повідомляє Fox News.

Байден використовує апарат штучної вентиляції легень під час сну: навіщо

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

У матеріалі йдеться, що використання  CPAP може бути пов'язане з діагнозом президента. Заступник прес-секретаря Білого дому Ендрю Бейтс сказав у коментарі ЗМІ, що у Байдена апное уві сні — тимчасове припинення дихальних рухів.

"З 2008 року президент оприлюднив свою історію апное сну в ретельних медичних звітах. Минулої ночі він використовував апарат CPAP, що є звичайним для людей з таким діагнозом", — сказав Бейтс.

Відомо, що CPAP — це неінвазивний дихальний апарат, який використовують в основному під час сну. Він призначений для того, щоб допомоги пацієнтам, які дихають самостійно, але їм потрібна респіраторна допомога.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Байден пояснив, чому незважаючи на свій вік, його мають переобрати американці. Президент США Джо Байден в інтерв'ю телеканалу "MSNBC" заявив, що його поважний вік – це не недолік, а, навпаки, перевага в президентських перегонах-2024, тому що мудрість – дуже високо цінується. Телеведуча звернула увагу, що серед керівників 500 найбільших американських компаній у списку Fortune жоден не має такого поважного віку, як президент США, і запитала, чому Байден, якому у 2024 році буде 82, "є саме тим, кого американці мають обрати на найбільше". відповідальну посаду у світі". Джо Байден пізніше додав, що "не можна допустити перемоги тієї самої людини, яка була президентом чотири роки тому", маючи на увазі нині головного кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа.        



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини