Головна Новини Світ США Байден визнав, що провалив дебати з Трампом: чи зніме він свою кандидатуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден визнав, що провалив дебати з Трампом: чи зніме він свою кандидатуру

Байден визнав, що не надто вдало дебатував з Трампом

28 червня 2024, 23:53
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден на передвиборчому заході в Північній Кароліні заявив, що справді в похилому віці, а тому не так добре бере участь у дебатах, як раніше.

Байден визнав, що провалив дебати з Трампом: чи зніме він свою кандидатуру

Байден програв дебати Трампу. Фото з відкритих джерел

Таким чином Байден визнав, що напередодні провів не надто вдалі дебати з Дональдом Трампом.

"Скажу очевидну річ: я знаю, що вже не молодий. Я знаю, що ходжу не так легко, як раніше, не говорю так зв’язно, як раніше, не веду дебати так добре, як раніше. Але я знаю, як говорити правду", – сказав Джо Байден.

При цьому президент США заявив, що не відмовиться від участі у виборах

"Друзі, я даю вам слово Байдена: я б не балотувався знову, якби не вірив усім серцем і душею, що зможу виконати цю роботу. Тому що, відверто кажучи, ставки занадто високі", – наголосив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава НАТО Єнс Столтенберг заявив, що російська армія не здатна здійснити великий прорив на фронті. "Росіяни знову спробували почати наступ цієї весни і влітку, але поки що досягли лише незначних успіхів. Ми побачили, що українці змогли втримати оборону", — заявив Єнс Столтенберг. За словами генсека, що у НАТО немає жодних підстав вважати, що у РФ є можливості та сили для здійснення великих проривів. При цьому він відзначив, що Росія продовжить наступати та завдавати авіаудари.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники, швидше за все, незабаром зможуть захопити місто Красногорівка у Донецькій області, повідомив лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс". "У Красногорівці погані справи. Противник має просування в приватному секторі. Зараз на цій ділянці пекельні бої. Наші підрозділи сильно виснажені", — розповів лейтенант ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини