Головна Новини Світ США Байден вперше коментує злив секретних файлів: скоро розкриють джерело витоку
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден вперше коментує злив секретних файлів: скоро розкриють джерело витоку

Американський президент відреагував на витік секретних документів розвідки США.

13 квітня 2023, 17:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден оголосив, що американські спецслужби близькі до ідентифікації особи, яка стоїть за зливом секретних матеріалів Пентагону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Байден вперше коментує злив секретних файлів: скоро розкриють джерело витоку

Президент США Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Американський президент здійснив візит до Ірландії, де зустрівся з президентом країни. Під час зустрічі Джо Байдена запитали про витік секретних документів американської розвідки. Президент США, зазначив, що американські служби близькі до розкриття особи, яка це здійснила.

"Як ви знаєте, триває повномасштабне розслідування. Спільнота спецслужб і Міністерство юстиції. І вони наближаються. У мене немає для вас відповіді", — заявив Джо Байден.

Це вперше президент США відреагував на злив секретної інформації. Хоч американський лідер і стурбований ситуацією пов’язаною з витоком документів, проте він не переймається за наслідки.

"Я не стурбований витоком інформації. Я стурбований тим, що це сталося, але я не знаю нічого, що могло б мати наслідки", — сказав журналістам. Президент США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські посадовці критикують злиті в мережу дані про позицію США щодо контрнаступу ЗСУ. Згідно з оприлюдненими секретними документами Сполучені Штати вважають, що довгоочікуваний контрнаступ української армії принесе лише "скромні територіальні здобутки".

Також "Коментарі" писали, що секретні файли, які потрапили в мережу показують цифри втрат російської та української армій. Дані відрізняються від статистики українського Генштабу, що публікуються кожного дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини