Головна Новини Світ США Байден з дружиною зважилися на третю дозу вакцини від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден з дружиною зважилися на третю дозу вакцини від COVID-19

Президент США Джо Байден і його дружина Джілл для поліпшення імунітету зроблять третє щеплення проти коронавірусу

20 серпня 2021, 10:20
Поділіться публікацією:

У США дозволили третю дозу вакцини для людей з ослабленим імунітетом США дозволили третю дозу вакцини для людей з ослабленим імунітетом. Про це повідомляє Reuters.

Байден з дружиною зважилися на третю дозу вакцини від COVID-19

Байден з дружиною зважилися на третю дозу вакцини. Фото з відкритих джерел

Президент США Джо Байден сказав, що він і перша леді Джилл Байден отримають третю дозу вакцини COVID-19 для підвищення їх імунітету, оскільки його адміністрація оголосила, що у вересні американцям будуть запропоновані ревакцинації.

"Ми отримаємо додаткові постріли", — сказав Байден ABC News в телеінтерв'ю, яке вийшло в ефір у четвер.

Представники охорони здоров'я оприлюднили плани з випуску третьої дози схваленої двухдозовой вакцини проти COVID-19 для дорослих в США, починаючи з 20 вересня.

Програма ревакцинації запускається, незважаючи на те, що мільйони американців ще не зробили свої перші щеплення, і стільки ж у всьому світі чекають поставок вакцини. 

Представники охорони здоров'я США захищали план адміністрації запропонувати американцям додатковий захист від вірусу за допомогою ще однієї дози вакцини, заявивши, що вони все ще можуть жертвувати мільйони доз по всьому світу і продовжувати заохочувати людей зробити перший щеплення.

"Коли ми бачимо докази того, що імунітет слабшає, особливо перед лицем цього варіанту Дельти ... ми зобов'язані діяти, щоб захистити людей вдома", — сказав головний хірург США Вівек Мурті програмі MSNBC "Ранковий Джо".

Директор Центру з контролю і профілактики захворювань США Рошель ВАЛЕНСЬКА заявила, що дані свідчать про необхідність додаткового захисту на тлі варіанти Дельта і зниження ефективності вакцини з плином часу, хоча було неясно, як часто будуть потрібні ревакцинації від COVID в майбутньому.

"Ми знаємо, що зараз нам потрібен імпульс ... але я не думаю, що ми будемо робити це постійно", — сказала вона в програмі "Сьогодні" NBC News.

Як раніше інформував портал "Коментарі", США чекати не будуть — у Байдена дозволили третю дозу вакцини від коронавируса .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини