Головна Новини Світ США Байден захворів на коронавірус: що відомо про його стан здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден захворів на коронавірус: що відомо про його стан здоров'я

Байден не скасовуватиме усі свої заплановані зустрічі та продовжить працювати онлайн

21 липня 2022, 18:15
Поділіться публікацією:

Президент Америки Джо Байден захворів на коронавірус. Тест з позитивним результатом президент США отримав сьогодні зранку. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Білий дім.

Байден захворів на коронавірус: що відомо про його стан здоров'я

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що наразі політик відчуває легкі симптоми. Після того, як лідер Америки отримав позитивний тест на коронавірус, він ізолювався у Білому домі. Джо Байден вже двічі ревакцинований.

 Політик не скасовуватиме усі свої заплановані зустрічі та продовжить працювати онлайн через Zoom.

"Відповідно до рекомендацій CDC, він буде ізольований в Білому домі і продовжить повною мірою виконувати всі свої обов'язки. Він почав приймати Паксловид", — йдеться у повідомленні Білого дому.

Відомо, що попередній раз Джо Байден робив тест на  COVID у вівторок, тоді його результат виявився негативним.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чому домовленості Байдена в Саудівській Аравії вдарять по Росії. Саудівська Аравія погодилася збільшити видобуток нафти після зустрічі президента Джо Байдена з наслідним принцом Саудівської Аравії. Що це означає? Чому це важливо? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.Експерт із енергетичних ринків компанії Dragon Capital Денис Саква вважає, що ситуація – неоднозначна. Денис Саква зазначає, що ОПЕК раніше оголошував про плани нарощування видобутку у серпні.Кандидат політичних наук, політолог Олексій Якубін нафтове рішення вважає одним із досягнень візиту Байдена до Близького Сходу.Але нюанс, за його словами, у тому, що візит Байдену на Близький Схід мав більш глобальні цілі. У тому числі – поновити альянси, які раніше там були у США з іншими країнами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини