Головна Новини Світ США Байден запропонує на посаду помічника глави Пентагону експерта з російських питань - Білий дім
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден запропонує на посаду помічника глави Пентагону експерта з російських питань - Білий дім

Для затвердження на посаду кандидатуру Селеста Валландер повинен буде схвалити Сенат Конгресу США

23 червня 2021, 03:33
Поділіться публікацією:

Глава овального кабінету Джо Байден висуне кандидатом на посаду помічника міністра оборони США у справах міжнародної безпеки Селест Валландер — експерта з Росії. Про це інформує пресслужба Білого дому.

Байден запропонує на посаду помічника глави Пентагону експерта з російських питань - Білий дім

Пентагон (фото з відкритих джерел)

Для затвердження на посаду кандидатуру Валландер має  схвалити Сенат Конгресу США. В адміністрації колишнього президента США Барака Обами Валландер займалася в Раді національної безпеки при Білому домі російський напрямок. За даними Міністерства оборони, Валландер є експертом по російській і євразійської зовнішній політиці та безпеці.

Валландер раніше був професором державного управління в Гарвардському університеті (1989-2000).

Як повідомляли раніше посол США Джон Салліван повернеться в Москву на цьому тижні. Про це під час брифінгу розповів уповноважений представник Держдепу Нед Прайс. Крім цього він також заявив, що в їх департаменті вітають повернення до Вашингтона глави дипломатичної місії Росії Анатолія Антонова. Раніше під час зустрічі Байдена і Путіна в Женеві вони домовилися про відновлення роботи дипломатичних відомств у своїх країнах.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" писав про те, що нардеп оцінив переговори між Байденом і Путіним. У Женеві переговори президентів США і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна пройшли в цілому без сюрпризів і прогнозовано. Путін зазначив, що вони домовилися про повернення послів, а ще, на його думку, Байден підтримує думку про необхідність дотримання "Мінських домовленостей" офіційним Києвом. При цьому Росія не зобов'язувалася брати на себе якісь нові зобов'язання або відповідальність за ситуацію на Донбасі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.whitehouse.gov/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини