Головна Новини Світ США Байден заявив про бажання переговорів із Росією: що хоче обговорювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден заявив про бажання переговорів із Росією: що хоче обговорювати

Байден порадив Росії продемонструвати своє бажання відновити роботу, а також наполягає, щоб до переговорів приєднався Китай

1 серпня 2022, 15:37 comments1414
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден заявив, що готовий обговорювати з Росією нову систему контролю над ядерною зброєю. Але для переговорів потрібен "сумлінний партнер". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Білий дім.

Байден заявив про бажання переговорів із Росією: що хоче обговорювати

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що таку позицію глава Білого дому вирішив озвучити напередодні 10-ї Конференції з розгляду дії Договору про нерозповсюдження ядерної зброї.                                                                                                                          

Джо Байден запевнив, що США готові до прямих переговорів із російською делегацією. Головна тема – обговорення нової стратегії для заміни СНО-3, термін дії якого закінчується у 2026 році.

Байден у своїй пропозиції сісти за стіл переговорів із російським керівництвом згадав події в Україні. Президент США заявив, що для переговорів потрібен "сумлінний партнер", а від того, що зробила Росія в Україні, вся Європа в жаху. Москва не тільки порушила мир, а й зруйнувала фундаментальні принципи міжнародного порядку.

Глава Білого дому дав пораду російському керівництву – показати реальними кроками, що воно готове до переговорів. Також президент США запропонував до переговорного процесу приєднатися до Китаю. Вашингтон вже має свої пропозиції щодо повного дотримання СВПД, щоб Іран не отримав ядерної зброї.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війська РФ можуть повернутися до Білорусі за два-три тижні: в українській розвідці зробили заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що буде з цінами, курсом, що може утримати економіку країни: серпневий прогноз від експертів в ексклюзивному інтерв'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини