Головна Новини Світ США Байден зібрався до Польщі: із чим може бути пов'язаний візит
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден зібрався до Польщі: із чим може бути пов'язаний візит

Візит до Польщі глави Білого дому може збігтися з роковинами вторгнення РФ в Україну

7 лютого 2023, 09:00
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден відвідає Польщу наприкінці лютого. Передбачається, що візит може збігтися з роковинами повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на NBC News.

Байден зібрався до Польщі: із чим може бути пов'язаний візит

Джо Байден. Фото: Getty Images

Відразу три джерела, знайомі з плануванням президента США, заявили виданню, що графік поїздки не є остаточно затвердженим, поки про візит не оголосить Білий дім. Поки що немає офіційно підтвердженої інформації про те, що президент США відвідає Польщу під час візиту до Європи або заплановані візити і до інших європейських країн.

Раніше NBC повідомляло, що Джо Байден на річницю російського вторгнення в Україну планує візит до Європи. За даними журналістів, американський лідер планує відвідати Польщу, де оголосить новий пакет допомоги Україні. Там же може відбутися зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни заявили, що санкції проти РФ виявилися неефективними. Росія активно використовує західні технології, збираючи іранські дрони, якими потім атакує Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – тема нового широкомасштабного наступу росіян останнім часом активно присутня в українському медійному просторі. При цьому в офісі президента запевняють, що українська розвідка має всю інформацію про пересування окупантів. І закликають не реагувати на гібридну стратегію росіян, не брати участь у руйнівних внутрішніх "війнах". У свою чергу, більшість українців очікують, що саме ЗСУ незабаром перейдуть у контрнаступ. Про що говорять "наступальні новини", що почастішали? Що важливо розуміти українцям? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини