Головна Новини Світ США Байдена «добивають». Стало відомо, хто його замінить у президентській гонці
commentss НОВИНИ Всі новини

Байдена «добивають». Стало відомо, хто його замінить у президентській гонці

80% демократів знають, кого можна вибрати на заміну Байдену

19 липня 2024, 17:41 comments1021
Поділіться публікацією:

Схоже на те, що Джо Байдена, як у приказці "почали бити гуртом", відзначив політтехнолог Олег Постернак і додав, варто готуватися у найближчий тиждень до нового повороту у виборчій кампанії.

Байдена «добивають». Стало відомо, хто його замінить у президентській гонці

Камала Харріс

"Байдена таки дотисне deep state. Його "знімуть". Медіа, донори, конгресмени і губернатори відчайдушно "добивають" кандидата від демократів. На додачу він ще й захворів ковідом і знову публічно помилився, забувши прізвище міністра оборони Остіна", — відзначив експерт.

Окрім того, він нагадав, що уже і колишній шеф Байдена Барак Обама вважає, що шанси президента Байдена до перемоги значно зменшилися і йому необхідно серйозно розглянути життєздатність його кандидатури.

"Пелоссі також свою роботу не припиняє. Шумер та Джеффріс недавно мали аудієнцію, після якої і посипався град припущень, що "Байден — все", — додав експерт.

За його словами, президентом Байден ще залишиться, а от кандидатом ймовірніше за все ні. Після його оголошення почнеться полювання за "чикагськими" голосами — голосами делегатів зʼїзду Демократичної партії.

"На вустах кандидатури Уітмер, Ньюсома, Шапіро, Келлі, Вес Мура, Бешира і віце-президенти Харріс. Але не виключаю, що зʼявиться "темна конячка". І я тут не про Мішель Обаму. Штаб Харріс вже почав "обкопувати" позиції. Опитування Economist/YouGov показує, що 80% демократів схвалили би її на обрання кандидаткою на президентських виборах", — говорить Постернак.

За його словами, перевага Харріс у тому, що партії буде важко відмовитись від неї, адже на неї зорієнтований жіночий та кольоровий електорат. Відмова від неї — удар по позиціям партії в цьому електоральному середовищі, додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що демократи моляться за те, щоб Байден прийняв правильне рішення і відмовився від президентської гонки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини