Головна Новини Світ США Більшість американців не довіряють інформації Байдена про COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Більшість американців не довіряють інформації Байдена про COVID-19

53% американців не вірять, що Байден надає правдиву інформацію про COVID-19

28 вересня 2021, 17:25
Поділіться публікацією:

Відповідно до останніх опитувань щодо індексу коронавірусу мешканці США не довіряють президенту Джо Байдену, коли йдеться про COVID-19. Про це повідомляє Axios, посилаючись на дані опитування, проведеного спільно з компанією Ipsos.

Більшість американців не довіряють інформації Байдена про COVID-19

Байден, фото з відкритих джерел

Останні висновки вказують на те, що 45% опитаних кажуть, що вони довіряють Байдену багато або достатньо, щоб надати їм точну інформацію про вірус та пандемію, тоді як 53% сказали, що довіряють йому мало або взагалі не довіряють. нездужання більше, ніж на страх. 

Дві третини респондентів сказали, що будь-який щеплений американець, який хоче отримати бустер, повинен мати можливість отримати його — не тільки літні люди або люди, яким загрожує важка хвороба.

Штам-Дельта та інші питання дійсно підірвали уявлення громадськості про те, наскільки вони можуть довіряти запевненням Байдена щодо стримування пандемії. Люди адаптувалися. У них є заходи протидії, яким вони довіряють.

В останньому опитуванні 81% демократів, 42% незалежних та 11% республіканців кажуть, що довіряють Байдену щодо COVID. 68% опитаних батьків сказали, що в цьому році вони бачать невеликий ризик або зовсім не ризикують, порівняно з 51%, коли ми задавали це питання в жовтні минулого року. І шість з десяти дорослих бачать невеликий ризик обману чи лікування у своїй громаді або взагалі не бачать-це 15-бальний стрибок порівняно з жовтнем минулого року.

Також раніше видання "Коментарі" писало — Віктор Ляшко назвав області, які за крок до "червоної" зони. Як і торік загострення коронавірусу в Україні настає із Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини