Головна Новини Світ США Біля берегів США врятували моряка, який дрейфував на перевернутій яхті
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів США врятували моряка, який дрейфував на перевернутій яхті

Яхтсмен, який зазнав аварії був виявлений екіпажем теплохода в 86 милях від берега

2 грудня 2020, 20:27
Поділіться публікацією:

Берегова охорона повідомила, що яхтсмен, який пропав без вісті у Флориді на два дні, був знайдений вдалині від берега рано вранці в неділю, чіпляючись за судно, що перекинулося.

Біля берегів США врятували моряка, який дрейфував на перевернутій яхті

ФОТО: NBC News

Берегова охорона повідомила, що члени екіпажу на борту теплохода помітили 62-річного Стюарта Бі на корпусі його 32-футового Sea Ray близько 11 години ранку приблизно в 86 милях від узбережжя Порт Канаверал, Флорида, в годині їзди на схід від Орландо.

Марк Влаун, командувач сектором берегової охорони Джексонвиля, розповів, що порятунок Бі було "воістину неймовірним результатом". Стюарт Бі був врятований зусиллями берегової охорони США.

"Порятунок життів на морі — наше вище покликання. Спасибі нашим партнерам по місії, які почали діяти, і всім, хто дав слово знайти і врятувати містера Бі", — сказав капітан Марк Влаун в спеціальній заяві.

Було неясно, в якому стані був Бі і що спочатку призвело до перекидання його човна. За даними берегової охорони, в останній раз Sea Ray бачили, коли вона відходила в море з мису Марина 27 листопада.

Біля берегів США врятували моряка, який дрейфував на перевернутій яхті - фото 2

Також видання "Коментарі" повідомляло, в Кенії брат і сестра врятували хлопчика від крокодила. Рептилія вчепилася маленькому Лесабато Тірену в руку, коли він і його друзі прийшли на озеро Барінго, щоб набрати води. 12-річна Бетті Ловаар кинулася хлопчикові на допомогу, і хижак вкусив її за стегно. Незабаром в сутичку вступив і брат дівчинки — 14-річний Кембе Ловаар. Брат і сестра разом тикали в рептилію палицею і кликали на допомогу. Коли на крики збіглися жителі села, крокодил поплив. Діти практично не постраждали, лише Лесабато Тірену знадобилася госпіталізація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини