Головна Новини Світ США Блінкен розповів як витік розвіданних вплинув на співпрацю США з союзниками
commentss НОВИНИ Всі новини

Блінкен розповів як витік розвіданних вплинув на співпрацю США з союзниками

Держсекретар США вважає, що витік конфіденційних матеріалів розвідки не вплинув на відносини з партнерами та союзниками.

15 квітня 2023, 17:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що витік секретних документів, зокрема про війну в Україні, не вплинув на співпрацю з союзниками та партнерами Сполучених Штатів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Блінкен розповів як витік розвіданних вплинув на співпрацю США з союзниками

Держсекретар США Ентоні Блінкен. Фото з відкритих джерел

Ентоні Блінкен здійснив робочу поїздку до В’єтнаму. Під час свого брифінгу у посольстві США в Ханої американський посадовець прокоментував ситуацію з оприлюдненням секретних даних розвідки.

"Ми співпрацювали з нашими союзниками та партнерами після того, як з’явилися ці витоки, і ми робили це на високому рівні. Ми чітко заявили про нашу прихильність захисту розвідданих і нашу відданість нашим партнерствам у сфері безпеки", — сказав Блінкен.

Держсекретар США зазначив, що розкриття конфіденційних матеріалів не вплинуло на роботу Сполучених Штатів з партнерами та союзниками.

"Принаймні те, що я чув наразі, — це вдячність за кроки, які ми робимо, і це не вплинуло на нашу співпрацю", — наголосив Блінкен.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна застерігає союзників: для нас це неприйнятно. Таке повідомлення озвучив очільник МЗС Дмитро Кулеба, очікуючи від союзників реальних кроків для України на наступному саміті НАТО у Вільнюсі. Український політик зазначив, що не хоче чути знову заяви про відкриті двері для України.

Також "Коментарі" писали, що українські посадовці критикують злиті в мережу дані про позицію США щодо контрнаступу ЗСУ, адже американські спецслужби вважають, що українська атака принесе лише "скромні територіальні здобутки" на полі бою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини