Головна Новини Світ США Блінкен заявив, що США збираються коригувати свою позицію щодо озброєння, яке надають Україні: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Блінкен заявив, що США збираються коригувати свою позицію щодо озброєння, яке надають Україні: що це означає

Під час візити в Київ, Блінкен та міністр закордонних справ Великої Британії Девід Ламмі зустрілись з президентом Володимиром Зеленським

12 вересня 2024, 17:45
Поділіться публікацією:

 Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що Сполучені Штати та їхні партнери мають адаптувати свої дії відповідно до змін у стратегії Росії на полі бою в Україні. Про це повідомляє  Associated Press (АР).

Блінкен заявив, що США збираються коригувати свою позицію щодо озброєння, яке надають Україні: що це означає

Ентоні Блінкен (фото з відкритих джерел)

Під час свого візиту до Києва Блінкен зазначив, що зміни в діях Росії на фронті вимагають відповідної реакції. Однією з основних причин його візиту було обговорення з українськими партнерами поточних потреб України в умовах зміни обстановки на сході країни та інших регіонах.

"Однією з цілей мого вчорашнього візиту до Києва було почути від наших українських партнерів, що, на їхню думку, їм потрібно зараз, щоб впоратися з поточним полем бою, в тому числі на сході України та в інших частинах країни", — сказав він.

Блінкен підкреслив, що США готові коригувати свою підтримку в міру того, як змінюватимуться обставини, продовжуючи допомагати Україні в її боротьбі проти російської агресії.

"Я можу сказати вам, що в міру того, як ми будемо рухатися вперед, ми будемо робити те саме, що ми вже робили, тобто ми будемо коригувати в міру необхідності ... для того, щоб захистити себе від російської агресії", — підкреслив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому Зеленський залишився незадоволеним зустріччю з Блінкеном та Леммі. Вся та інформація, яку опублікувала низка ЗМІ про зняття заборон Великобританією та США на удари вглиб Росії, виявилася передчасною. Ані держсекретар США Ентоні Блінкен, ані голова МЗС Великобританії Девід Леммі не озвучили у Києві на зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським позитивні новини.

 Автори матеріалу зазначають, що Блінкен, виступаючи разом зі своїм колегою Леммі, сказав, що двоє вищих дипломатів відвезуть інформацію, яку вони зібрали в українській столиці, назад до Вашингтона, де президент США Джо Байден зустрінеться з прем'єр-міністром Великобританії Кіром Стармером у п'ятницю.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини