Головна Новини Світ США Будинок із «Кошмару на вулиці В'язів» виставили на продаж
commentss НОВИНИ Всі новини

Будинок із «Кошмару на вулиці В'язів» виставили на продаж

Крім того, у середині 2000-х років у будинку зробили ремонт із залученням англійського дизайнера

26 жовтня 2021, 04:59
Поділіться публікацією:

Будівлю, в якій знімали фільми жахів "Кошмар на вулиці В'язів", виставлено на продаж за понад 3 млн доларів. Про це повідомляє видання Dazed. За сюжетом стрічки в цьому будинку нібито під номером 1428 року на вулиці В'язів у Спрінгвуд, Огайо жила головна героїня стрічки Ненсі Томпсон. Втім цей двоповерховий будинок на три спальні розташований в голлівудському районі Лос-Анджелеса, на Сполдинг сквер. Будинок збудований у голландському колоніальному стилі в 1919 році. На прилеглій території також є гостьовий будинок і басейн. Загальна вартість маєтку – 3,3 млн доларів. Представник компанії з нерухомості Дуглас Елліман каже, що цей район популярний серед туристів і відомий фасад будинку є "культовим" місцем.

Будинок із «Кошмару на вулиці В'язів» виставили на продаж

Будинок (Фото з відкритих джерел)


Втім, він стверджує, що сам будинок не асоціюється із жахами, що відбувалися у стрічці. "Зв'язок із фільмом припиняється, як тільки ви проходите через парадні двері. Усередині це гарний простір у традиційному стилі із сучасними нотками", — каже він.


Крім того, у середині 2000-х років у будинку зробили ремонт із залученням неназваного англійського дизайнера.


Нагадаємо, через кілька місяців в Україні зросла ціна на приватні будинки. Так, у період із липня по вересень житло загородом неподалік великих міст (Харків, Київ, Одеса, Львів та Дніпро) подорожчало на 3-5%. Про це UBR розповів голова Асоціації спеціалістів з нерухомості (ріелторів) України (АСНУ) Юрій Піта. Фахівець зазначив, що станом на сьогодні за квадратний метр у приватному будинку під Києвом просять 1-1,5 тис. доларів. В інших великих містах вартість таких об'єктів у середньому на 20% нижча. За словами Пити, найбільше зросли в ціні будинки, площа яких до 150 кв.м., і які знаходяться до 20 км від межі міста. Ціна на інші будинки зросла близько 2,5-3%.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини