Головна Новини Світ США Буревій в Америці призвів до рекордного спаду видобутку газу
commentss НОВИНИ Всі новини

Буревій в Америці призвів до рекордного спаду видобутку газу

Зимовий шторм призвів до проблем у США із видобутком газу

25 грудня 2022, 14:25
Поділіться публікацією:

Через зимовий буревій  в Сполучених Штатах мають проблеми з видобуванням  газу. Показники, що зафіксували в  п'ятницю, 23 грудня, знизились  приблизно  на 2,8 млн кубометрів — це рекордні спади видобування, яких  не траплялось понад  десять років. Про це інформує  Bloomberg.

 Буревій в Америці призвів до рекордного спаду видобутку газу

Буревій у США призвів до рекордного спаду видобутку газу (фото з відкритих джерел)

Обсяги видобування скоротились  майже на 10%, порівнюючи з попереднім днем, з причини  того, що  труби покрились  льодом через пониження температури  до мінусових показників в тих  регіонах, де цей енергоносій добувають. При цьому,  попит в середині країни на цей енергоносій  збільшився до максимального, як це було на початку 2019 року.

Важливо, що в Сполучених Штатах на цьому   тижні різко погіршилась погода. Прийшло несподіване  похолодання з сильними поривами вітру та снігопадами.

На території  багатьох штатів температурний режим понизився до  рекордних для цих територій  позначок.

Зокрема, на території Техасу оголошений стан надзвичайної  енергетичної ситуації. Без електроенергії залишається  майже 1 млн користувачів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що встановлено історичний рекорд постачання газу "Газпромом". Російський газовий монополіст "Газпром" 17 грудня оновив історичний рекорд добових поставок російського газу до Китаю газопроводом "Сила Сибіру". У повідомленні йдеться, що перевищення добових контрактних зобов'язань "Газпрому", передбачених договором купівлі-продажу газу, становило 16,6%. Попередній історичний максимум було встановлено 14 грудня. "Газпром" нібито пішов назустріч запиту китайської сторони щодо збільшення добових поставок газу у грудні щодо раніше затвердженого графіка на 2022 рік.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

uuuu

25 грудня 2022, 18:36

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини