Головна Новини Світ США "Це провал": американський генерал відповів, що не так з мобілізацією в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це провал": американський генерал відповів, що не так з мобілізацією в Україні

Україна могла б мати ще плюс 2 мільйони чоловіків в складі ЗСУ, сказав Бен Годжес

28 лютого 2024, 21:55
Поділіться публікацією:

Американський генерал, який раніше був головнокомандувачем армією США  Бен Годжес звинувачує український уряд  та парламент країни в тому, що вони провалили українську мобілізацію.

"Це провал": американський генерал відповів, що не так з мобілізацією в Україні

Бен Годжес (фото з відкритих джерел)

Як він стверджує, в тому, що бракує  людей на  лінії фронту —  не провина ЗСУ, а показники неспроможності  посадовців та законодавців приймати рішення. В цей час українська армія мала б можливість воювати проти Росії ще плюс 2 мільйонами  захисників, але цього не  відбулось, наголосив Годжес NV.  

Колишній американський главком говорить, що для нього це є неймовірною  історією. 

"Коли я чую, що не вистачає військ, що у командирів закінчуються люди, то для мене це неймовірно! Тому що я знаю, що є понад 2 мільйони українських жінок і чоловіків призовного віку, які придатні до військової служби", — говорить Годжес. 

Як продовжив американський військовий, мова йде про українців як всередині, так і за межами  країни. Цією кількістю вже давно можна було б поповнити ті  частини, де бракує людей, уточнює  Годжес. 

"Це провал не армії. Це неспроможність уряду і Верховної Ради змінити закони", — зазначив  генерал.

Як продовжив  Годжес, треба змінювати компанію з мобілізації  саме так, щоб українки та українці  були впевненими, що їх  не  відправлять "голими" та непідготовленими у бій — щоб кожен захисник знав, що про його родину подбають. 

Зараз жителі  України не вірять, що будуть убезпечені, тому не йдуть  до армії,  резюмує генерал.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що генерал Німеччини закликав до мобілізації в Україні через цифри втрат на війні. Керівник Спецштабу України в Міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг закликав до посилення мобілізації в Україні. За його словами це потрібно зробити, хоча б через втрати, які відбуваються на фронті.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 лютого 2024, 22:37

Серйозно? М'ясо-95 чи фашизм-95? Вас 2 роки питали: Яка мета цієї разборки? Ви так і не відповіли. Бо соромитесь сказати, що вам просто потрібно "сточувати" Росію ціною українських життів. Просто: до останнього смерда (не юдейця і не чиновника). Якщо всі загинуть, тоді що і кого захистили? Вам просто дах зносить від нацистского свавілля? Розбещені тим, що зомбована жертва не здатна опиратись свавіллю, просто стала покірним заручником і з нею можна робити що завгодно?


Новини