Головна Новини Світ США Чи дійсно у Байдена хвороба Паркінсона: президентський лікар дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи дійсно у Байдена хвороба Паркінсона: президентський лікар дав відповідь

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що невролог, що спеціалізується на цій хворобі, зачастив у Білий дім

9 липня 2024, 10:30
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден не лікується від хвороби Паркінсона та не відвідував невролога, окрім щорічних медоглядів. Як передає портал "Коментарі", про це заявили в Білому домі після того, як газета "New York Times" повідомила, що, згідно з журналом реєстрації відвідувачів, лікар, який спеціалізується на цьому захворюванні, відвідував Білий дім щонайменше вісім разів із серпня до березня .

Чи дійсно у Байдена хвороба Паркінсона: президентський лікар дав відповідь

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Лікар Білого дому Доктор Кевін О'Коннор виклав у відкритий доступ листа, в якому йдеться про те, що Джо Байден не звертався до невропатолога поза рамками свого звичайного щорічного медогляду.

Аналіз журналів відвідувань Білого дому, проведений Reuters, показав, що доктор Кевін Кеннард, невролог і фахівець із рухових розладів з Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда, відвідав Білий дім вісім разів із серпня по березень.

Кеннард є співавтором досліджень лікування ранньої стадії хвороби Паркінсона в Медичному центрі Університету Вандербільта.

За словами О'Коннора, візити Кеннарда до Білого дому були частиною його неврологічних клінік, спрямованих на підтримку тисяч військовослужбовців, призначених для забезпечення роботи Білого дому, а не для лікування президента.

Про візити Каннарда до Білого дому вперше повідомила газета The New York Post 6 липня.

Варто зазначити, що серйозне занепокоєння станом здоров'я президента США Джо Байдена з'явилося після того, як він провів дебати з претендентом на президентську посаду, республіканцем Дональдом Трампом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — занепокоєння станом Байдена зростає: що може статися у Вашингтоні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – не родина та однопартійці: Байден розповів, хто єдиний може переконати його знятись з виборів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини