Головна Новини Світ США Чи нададуть США вакцину від коронавірусу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи нададуть США вакцину від коронавірусу Україні

Адміністрація Джо Байдена пообіцяла співпрацювати з американськими виробниками, щоб виготовити для країн світу більшу кількість препаратів

22 червня 2021, 09:13
Поділіться публікацією:

У Білому домі розкрили деталі того, яким чином будуть розподілені 55 з 80 млн доз власних запасів вакцини проти COVID-19, які державний глава США Джо Байден пообіцяв надати до кінця місяця іншим країнам для протистояння коронавірусному захворюванню, пише "УНІАН".

Чи нададуть США вакцину від коронавірусу Україні

Чи нададуть США вакцину від коронавірусу Україні - фото з відкритих джерел

Відзначається, що Україна перебуває у переліку з приблизно трьох десятків країн, яким нададуть у сукупності 14 млн доз препарату. Точні обсяги поставок і назви вакцин оголосять тоді, як адміністрація Штатів повністю узгодить логістичні, регуляторні та інші умови окремо з кожною країною.

У Білому домі також розповіли, що плюс до всього, адміністрація президента Сполучених Штатів пообіцяла співпрацювати з американськими виробниками, щоб виготовити для країн світу більшу кількість препаратів для вакцинації. Зокрема, США закупить додатково 500 млн доз Pfizer і надасть їх на благодійній основі понад 90 бідним країнам.

Раніше інтертнет-видання "Коментарі" писало, що в Міністерстві охорони здоров'я України нагадали, що громадяни, які пройшли повний курс вакцинації проти коронавірусного захворювання, можуть в'їжджати на територію країни без дотримання самоізоляції. Це стосується людей, які зробили щеплення препаратами, рекомендованими Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ). Російська вакцина Sputnik V не отримала схвалення Всесвітньої організації охорони здоров'я, тому люди, що вакцинувалися нею, не мають права перетинати український кордон, не надавши негативний ПЛР-тест на коронавірус або без дотримання самоізоляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини