Головна Новини Світ США Чи повинні ЗСУ завдавати удари по РФ: що відповіли у Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи повинні ЗСУ завдавати удари по РФ: що відповіли у Байдена

Штати не підтримують удари України по російській території

22 березня 2024, 21:43
Поділіться публікацією:

Адміністрація Джозефа Байдена заявила, що США не заохочують та не сприяють, щоби Сили оборони України завдавали удари по об'єктах на території Росії.

Чи повинні ЗСУ завдавати удари по РФ: що відповіли у Байдена

США розкритикували удари ЗСУ по території РФ. Фото з відкритих джерел

Відповідну заяву 22 березня зробив координатор стратегічних комунікацій у Раді нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі.

"Ми не заохочуємо і не сприяємо тому, щоби українські військові завдавали удари по території Росії", — сказав представник адміністрації Байдена Джон Кірбі.

Як відомо, видання Financial Times з посиланням на власні джерела повідомило, що Вашингтон закликав Україну припинити атаки безпілотниками на російські нафтопереробні заводи, оскільки це призводить до зростання ціна на нафту у світі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на третьому році війни українська влада зіткнулася із серйозною кадровою кризою та кризою політичного управління, вважає політичний експерт Костянтин Матвієнко. Експерт переконаний, що у діючому парламенті ще можна сформувати коаліцію народної довіри, яка підготує урядову програму, підпише коаліційну угоду та сформулює візію політичного майбутнього України.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що досвід війн 20-го століття свідчить про те, що молоді люди повинні брати участь у бойових діях, заявив заступник Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. На його думку, 27 років — абсолютно неадекватний вік мобілізації, який потрібно змінити. Він відзначив, що після війни молодь матиме достатньо досвіду, амбіцій, сил і моральних прав, щоби брати на себе відповідальність за керівництво державою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 березня 2024, 22:10

Упс! Якщо нападник залізе у концтабірну українську клітку, зроблену юдейцями, тоді утримуваний у клітці, може захищатись.


Новини