Головна Новини Світ США Чи продовжать США польоти над Чорним морем, після того, як був збитий дрон-розвідник
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи продовжать США польоти над Чорним морем, після того, як був збитий дрон-розвідник

У Білому домі наголосили, що Чорне море не належить жодній країні

15 березня 2023, 13:50 comments1346
Поділіться публікацією:

США не мають наміру переглядати свої плани, тому Вашингтон продовжуватиме польоти в міжнародному повітряному просторі над Чорним морем, незважаючи на вчорашній інцидент із дроном-розвідником, якого збив російський винищувач. Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, пише "Associated Press".                                               

Чи продовжать США польоти над Чорним морем, після того, як був збитий дрон-розвідник

Джон Кірбі, речник Пентагону. Фото: з відкритих джерел

"Якщо їхнє послання полягало в тому, щоб стримати чи відмовити нас від польотів та операцій у міжнародному повітряному просторі над Чорним морем, то це не вдасться. Ми збираємося продовжувати літати та працювати у міжнародному повітряному просторі над міжнародними водами. Чорне море не належить жодній країні", — заявив Кірбі.

Зазначимо, що ввечері 14 березня російські винищувачі збили над Чорним морем американський розвідувальний дрон MQ-9. При цьому в традиційній для неї манері РФ спростовує свою причетність до атаки на безпілотник США. Про що свідчить цей інцидент? Чи вплине він на перебіг російсько-української війни? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни (ISW) розповіли, перед яким вибором незабаром опиниться Кремль.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять нещодавні заяви та рішення Кремля – чи є ймовірність того, що Володимира Путіна приберуть, щоб зупинити війну проти України. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально розібрали ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини