Головна Новини Світ США Чи справді Україна отримає Patriot: у Білому домі відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді Україна отримає Patriot: у Білому домі відповіли

Білий дім підтверджує - США надішлють Україні систему Patriot

21 грудня 2022, 09:30
Поділіться публікацією:

США у новому пакеті військової допомоги Україні на 2 млрд доларів передадуть Україні ракетну батарею Patriot. Після чого українські бійці навчатимуться нею керувати. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляється на сайті Білого дому.

Чи справді Україна отримає Patriot: у Білому домі відповіли

США передадуть Україні систему Patriot. Фото: Getty Images

"Президент Джо Байден оголосить новий великий пакет майже 2 мільярдів доларів допомоги Україні у сфері безпеки. Він міститиме дуже важливий аспект: батарею ракет Patriot, яка стане критично важливим активом для захисту українського народу від варварських нападів Росії на критичну інфраструктуру України", — йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Наголошено, що США також будуть залучені до навчання українських військових керувати батареєю ракет Patriot у третій країні.

Оголошення Джо Байденом нового пакету заплановано на 21 грудня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головком ЗСУ Валерій Залужний виступив зі зверненням, в якому просить президента Володимира Зеленського підписати зміни до законодавства, прийняті Верховною Радою та посилення кримінальної відповідальності військових за невиконання бойових наказів, втечу з поля бою чи військової частини. Він також наголосив, що командири також несуть повну юридичну відповідальність за свої дії чи бездіяльність, а він повністю довіряє своїм підлеглим. Як ви оцінюєте це звернення? Чому виникла потреба і в ньому, і в змінах, про які йдеться? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — підсумки зустрічі Путіна та Лукашенка: якою може бути подальша участь Білорусі у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини