Головна Новини Світ США Чи відправлять США свою армію в Україну: що сказали у Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи відправлять США свою армію в Україну: що сказали у Байдена

США наразі не планують відправляти військовослужбовців в Україну

28 лютого 2024, 00:33
Поділіться публікацією:

США не планують надсилати своїх військовослужбовців в Україну для участі у війні з російською армією, повідомила спікерка Ради національної безпеки при Білому домі Адрієнн Вотсон.

Чи відправлять США свою армію в Україну: що сказали у Байдена

Армія США вважається першою у світі. Фото з відкритих джерел

Адрієнн Вотсон наголосила, що Джозеф Байден раніше вже зробив чітку заяву про те, що США не відправлятимуть свою армію на війну в Україні, і відтоді рішення американського президента не змінилося.

За словами спікерки Ради національної безпеки, українська армія отримає все необхідне озброєння від Штатів, як тільки Конгрес проголосує за додаткове фінансування для України у розмірі 60 млрд доларів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що під час зборів європейських лідерів у Парижі з метою посилити підтримку України президент Франції Еммануель Макрон зробив гучну заяву, яка стала надбанням громадськості. А саме – не виключив відправки до нашої країни західних військ. Хоч і визнав, що серед членів НАТО консенсусу тут немає. Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо підтвердив, що таку можливість обговорювали. Але підкреслив, що Словаччина не надсилатиме своїх військових в Україну. Не готові це робити і Чехія, аналогічну позицію зайняли Польща та Швеція.

Крім того, портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією британської розвідки, підтверджені втрати Росії складають понад 2,7 тис. танків та 5 тис. БМП і БТР, а також на полі бою вбито і поранено близько 350 тис. російських військовослужбовців. Разом з тим, мобілізація живої сили, виробництво та ремонт військової техніки дозволяють російським окупантам своєчасно компенсувати понесені в боях втрати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини