Чи залишаться США в НАТО: у Трампа натякнули на рішенні, у разі перемоги на виборах

Кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Джей Ді Венс запевняє, що США не залишатимуть Альянсу

Кардинальних рішень чекати не варто. Колишній глава Білого дому та кандидат на пост президента США Дональд Трамп у разі свого обрання залишить країну у Північноатлантичному альянсі (НАТО). Він не порушуватиме питання про вихід США з Альянсу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив найближчий соратник Трампа, кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Джей Ді Венс.

Республіканець пояснив, що для Дональда Трампа важливо, щоб НАТО не було "просто соціальним клієнтом", і Альянс був сильним.

"Він хоче, щоб ми залишилися в НАТО. ... У той же час він хоче, щоб країни НАТО справді несли свою частку тягаря оборони", - заявив Ді Венс.

При цьому на пряме запитання щодо намірів Трампа щодо перебування країни в Альянсі кандидат у віце-президенти США відповів однозначно, що США точно залишаться в НАТО.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Україна змушена буде відмовитись від частини своїх територій, щоб покласти край війні з Росією. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі телеканалу News Nation зробив кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Джей Ді Венс.

"Українцям доведеться ухвалити це рішення... Вони вже надто виснажені", - заявив Венс.

Політик також додав, що такі твердження прослизають у розмовах з українськими чиновниками, особливо у приватних.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що не так із заявами Дональда Трампа: кого він звинувачує на початку війни в Україні.