Головна Новини Світ США Чим володіє і скільки заробляє Джо Байден
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим володіє і скільки заробляє Джо Байден

Загалом стан 46-го президента США американські ЗМІ оцінюють у 23 мільйонів доларів

19 травня 2021, 04:28
Поділіться публікацією:

Глава овального кабінету Джо Байден оприлюднив свою податкову декларацію за 2020 рік і, як виявилося, за останній рік він кілька збіднів. Чим володіє 46-й американський президент і яке у нього стан, пише "Сегодня".

Чим володіє і скільки заробляє Джо Байден

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Оприлюднити свої доходи в день податків — для американських президентів вже традиція. Щорічно з часів Уотергейтського скандалу 1972 року, коли в корупції викрили президента Ніксона, декларації гарантів публікують на сайті Білого дому. Порушив це правило тільки 45-й президент Дональд Трамп.

Президент і перша леді подали декларацію про податок на прибуток разом і повідомили про скоригований федеральним бюджетом валовому доході в 607 336 доларів. Байден заплатив 157 414 доларів федерального податку на прибуток, а їх ефективна федеральна ставка податку на прибуток в 2020 році склала 25,9 відсотка. Загалом фінансовий стан 46-го президента США американські ЗМІ оцінюють у 23 мільйонів доларів. При цьому більшість грошей Байдена вкладені в нерухомість.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо, яку тему хоче зачепити президент США Джо Байден під час зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним. Деталі майбутньої розмови розкрив радник з нацбезпеки президента США Джейк Салліван.

Так, Джозеф Байден планує обговорити ситуацію, яка відбувається в Україні. За словами Джейка Саллівана, США залишається надійною підтримкою для Української держави. Байден неабияк стурбований ситуацією на Сході та накопиченням російських військ поблизу України. Тему нашої країни американський президент неодноразово підіймав під час телефонних переговорів з Кремлем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://world.segodnya.ua/
comments

Обговорення


Новини