Головна Новини Світ США Чоловік три місяці ховався від COVID-19 в аеропорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік три місяці ховався від COVID-19 в аеропорту

Чоловік прикидався співробітником зони безпеки

19 січня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому в аеропорту Чикаго (США) було затримано чоловіка Адітья Сінгх, який, як виявилося, там жив три місяці, тому що вирішив не летіти додому через страх заразитися коронавірусною інфекцією.

Чоловік три місяці ховався від COVID-19 в аеропорту

Чоловік таємно жив в аеропорту / Кадр из фильма «Терминал»

З'ясувалося, що 36-річний чоловік живе в передмісті Лос-Анджелеса, у нього немає постійної роботи й раніше він не порушував закон. Пасажир три місяці прикидався співробітником зони безпеки та таємно жив в аеропорту, тому що не хотів повертатися додому. За словами чоловіка, він боявся заразитися коронавірусною інфекцією. Його ніхто не помічав, а підгодовували його інші пасажири.

Днями до чоловіка підійшли двоє співробітників авіакомпанії й попросили показати документи. Адітья Сінгх зняв захисну маску і пред'явив службовий жетон, який втратив в приміщенні один з менеджерів. Пізніше він зізнався, що просто не хоче летіти додому.

Чоловіка звинуватили в дрібній крадіжці й тому, що він незаконно потрапив на заборонену територію. Йому дозволили вийти на свободу під заставу в 1 тисячу доларів, але за умови, що він більше не буде з'являтися в міжнародному аеропорту.

Нагадаємо, що британський авіаексперт Мартін Ліндсторм розповів, де пасажирів підстерігає небезпека в аеропорту під час пандемії. Виявилося, що найпростіше підхопити коронавірус на паспортному контролі. Але потенційно небезпечні предмети можуть виявитися навіть в ручній поклажі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий сервіс AirlineRatings, на якому зібрані дані про міжнародні та регіональні авіакомпанії, опублікував список найбезпечніших авіаперевізників за 2020 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини