Головна Новини Світ США Чоловік з коробкою на голові прийшов грабувати: він не врахував одну деталь (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік з коробкою на голові прийшов грабувати: він не врахував одну деталь (ВІДЕО)

Американець з коробкою на голові вирішив пограбувати електронний магазин. Невдовзі його спіймала поліція.

8 червня 2023, 20:05 comments2627
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Чоловік вирішив пограбувати магазин електроніки Irepair Tech в США з картонною коробкою на голові. Таким чином він хотів, щоб його особистість залишилася в таємниці. Однак його план провалився, оскільки грабіжник забув зробити важливий елемент. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на NBC Miami.

Чоловік з коробкою на голові прийшов грабувати: він не врахував одну деталь (ВІДЕО)

Американець з коробкою на голові пограбував магазин. Скриншот

Камери магазину зафіксували як чоловік грабує магазин електроніки. Щоб приховати своє обличчя грабіжник одягнув на голову картонну коробку.

Грабіжник підійшов до вітрини з телефонами, розбив її та почав складати техніку до сумки. В якийсь момент чоловік зрозумів, що картонна коробка не має дірок для очей та обмежує його. Він інстинктивно відсунув картонку з голови і в цей момент його обличчя зафіксувала камера.

Коли прийшов власник магазину він одразу зрозумів, що його пограбували, викликав поліцію та переглянув записи з камер спостереження, де і виявив злочинця. Грабіжник не довго насолоджувався свободою. Поліція за кілька годин спіймала підозрюваного недалеко від місця злочину. Чоловік разом зі своїми друзями розпивали алкогольні напої у сусідньому магазині.

Загалом злодій вкрав 19 телефонів iPhone та 8 тис. доларів готівкою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про найбільш кримінальні міста Європи. Серед рейтингу 100 міст континенту опинилось одразу п'ять міст з України.

Також "Коментарі" писали, що у Молдові через новий закон можна потрапити до в'язниці за фейковий акаунт в соцмережах. Згідно з новим законом людино повинна буде сплатити штраф до двох тис. умовних одиниць, або відсидіти до року у в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини