Головна Новини Світ США Чому будівлю мерії Сан-Франциско підсвітили кольорами українського прапора
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому будівлю мерії Сан-Франциско підсвітили кольорами українського прапора

Зеленський прибув до Каліфорнії

2 вересня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський прибув до Каліфорнії в рамках робочого візиту в США. Про це повідомляють в Facebook Офісу президента. З цієї нагоди з ініціативи влади штату будівлю мерії Сан-Франциско підсвітили кольорами українського прапора.

Чому будівлю мерії Сан-Франциско підсвітили кольорами українського прапора

Будівля мерії Сан-Франциско. Фото Facebook.com/president.gov.ua

Варто відзначити, що це перший візит президента України до Каліфорнії за всю історію незалежності України. Попередньо, тут Володимир Зеленський зустрінеться з гендиректором Apple Тімом Куком і засновником SpaceX Ілона Маском.

Вранці за американським часом Зеленський зустрінеться в Каліфорнії з СЕО Apple Тімом Куком, пізніше в виступить в Стенфордському університеті і поспілкується з провідними інвесторами та венчурними фондами Кремнієвої долини. Також український президент в стрет з українськими підприємцями і фахівцями долини і про знайомиться з роботою Національної гвардії Каліфорнії.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що Зеленський хоче розібратися в США, хто і що пообіцяв Україні — експерт. Володимир Зеленський висловив упевненість, що Україна найближчими роками повинна стати "форпостом безпеки, цифрового, інфраструктурного та аграрного хаба". Президент висловив надію, що завдяки співпраці з США вдасться доїтися вагомих змін всередині України, перетворивши її економіку. Документ під назвою "A Greater Justice and Opportunity — Building Prosperous and Resilient Ukraine" як раз і визначає план розвитку України на найближчу перспективу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, якими особистими очікуваннями від візиту до Вашингтона ділився Володимир Зеленський напередодні зустрічі з Джозефом Байденом. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому зустріч американського і українського президентів вирішили перенести в черговий раз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини