Головна Новини Світ США Чому США мають збільшити допомогу Україні: важливий аргумент
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому США мають збільшити допомогу Україні: важливий аргумент

У Штатах досі є як прихильники, так і противники допомоги Україні

25 вересня 2024, 22:27
Поділіться публікацією:

Українські делегації у роботі з американськими парламентарями повинні у першу чергу працювати з тими, хто до цього часу коливається у питанні надання військової допомоги Україні, заявив офіцер ЗСУ, політолог Микола Мельник.

Чому США мають збільшити допомогу Україні: важливий аргумент

США залишаються ключовим союзником України. Фото з відкритих джерел

"Вчора відпрацював безліч зустрічей з конгресменами, сенаторами та їхніми командами. Ситуація із підтримкою України класична для парламентаризму. Є радикально "за", є мовчазні "проти", а є ті, які досі не визначені. І ось третя категорія — це наша цільова аудиторія", — розповів Микола Мельник.

Політолог переконаний, що США мають збільшити допомогу Україні, інакше через один-два роки війна розшириться на європейські країни.

"Ті, хто впливають на ухвалення рішень, мають зрозуміти, що якщо США не збільшить підтримку Україні, то війна через один-два роки прийде в Європу. І ось тоді вже вони будуть ховати своїх синів і дочок та називати їхніми іменами вулиці і сквери", — наголосив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що цієї осені російські загарбники планують створити плацдарми поблизу п'ятьох обласних центрів та нищити їх, заявила народна депутатка Мар'яна Безугла. За словами депутатки, йдеться про Запоріжжя і Дніпро, до яких росіяни поступово наближаються, про Харків і Херсон, які вже тривалий час зазнають постійних атак, а також про Суми, які стали плацдармом для українських активних дій на Курщині.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на Куп'янському напрямку російські загарбники повністю захопили населений пункт Піщане та просуваються в бік річки Оскіл, повідомив командир 1-го штурмового батальйону Третьої штурмової бригади Володимир Фокін. За його словами, на Куп'янському напрямку ситуація важка, а місцями неконтрольована. Він зазначив, що ворогу залишилося два кілометри до річки Оскіл.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини