Головна Новини Світ США Чому США не здатні змінити владу в РФ: названо головну помилку американців
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому США не здатні змінити владу в РФ: названо головну помилку американців

Вашингтон хибно робить ставку на російську ліберальну опозицію

27 лютого 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

У США немає раціонального плану зміни влади у Росії, а той, що є, – застарілий і не робочий, вважає політичний експерт Олександр Мусієнко.  

Чому США не здатні змінити владу в РФ: названо головну помилку американців

Режим Путіна залишається неприступним для США. Фото з відкритих джерел

"США сподіваються, що в Росії з’явиться ліберально-демократична опозиція, яка якимось незрозумілим чином зможе отримати владу. Надії покладаються на російських лібералів, які здебільшого сидять у Європі, знімають YouTube-контент, створюють опозиційні телеканали і критикують путінський режим. Однак проблема в тому, що у цієї опозиції немає реальних інструментів приходу до влади. Механізм зміни влади в РФ, на який розраховують США, не працюючий. У Росії може щось змінитися тільки завдяки новим пригожиним, навколо яких об’єднаються розчаровані мобілізовані російські солдати", — наголосив Олександр Мусієнко. 

За словами політексперта, другий фактор, який майже не враховують США, – це Китай. Він пояснив, що  Китай ні за яких обставин не віддасть всю Росію під вплив Заходу, як це було 1990-х роках, коли Пекін стояв осторонь процесів, які відбувалися в РФ після розпаду СРСР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією британської розвідки, підтверджені втрати Росії складають понад 2,7 тис. танків та 5 тис. БМП і БТР, а також на полі бою вбито і поранено близько 350 тис. російських військовослужбовців. Разом з тим, мобілізація живої сили, виробництво та ремонт військової техніки дозволяють російським окупантам своєчасно компенсувати понесені в боях втрати.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що для перемоги над Росією громадяни України не повинні розтратити той дух і стан єдності, який був 24 лютого 2022 року, коли російська армія вторглась на українську територію, запевнив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Коли важко чи думаєте зневіритися — згадайте 24.02. Ситуація була гіршою за сьогоднішню, але на характері ми вивезли", — наголосив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини