Головна Новини Світ США Чому в США заборонили продавати IQOS
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в США заборонили продавати IQOS

Комісія з міжнародної торгівлі США заборонила продавати IQOS в країні через позов

1 жовтня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Комісія з міжнародної торгівлі США (ITC) заборонила компаніям Philip Morris International та Altria Group Inc імпорт і продаж свого пристрою для нагрівання тютюну IQOS. Про це пише The Wall Street Journal. Компанія Philip Morris International    заявляє, що оскаржить постанову про те, що альтернатива сигаретам порушує патенти конкурента.

Чому в США заборонили продавати IQOS

IQOS, фото з відкритих джерел

Altria Group Inc. і Philip Morris International Inc. повинні припинити імпорт і продаж свого пристрою для нагрівання тютюну IQOS, постановила в середу Комісія з міжнародної торгівлі США в патентному позові, порушену суперником Р.Дж. Reynolds Tobacco Co.

Тепер справа переходить на адміністративний розгляд, який, як очікується, триватиме два місяці; рішення повинно бути підписано президентом Байденом, перш ніж вона набуде чинності. PMI заявила, що планує оскаржити це рішення.

"Посягання на нашу інтелектуальну власність підриває нашу можливість інвестувати і створювати інновації", — заявили в RJ Reynolds Tobacco.

Позов пройде адміністративну перевірку. Очікується, що вона триватиме два місяці. Якщо рішення ITC залишиться в силі, Philip Morris не зможе реалізовувати пристрої IQOS вже з листопада. Постанова набуде чинності після того, як його затвердить президент США Джо Байден.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що до Урень підвищує ризик не тільки раку легенів .

Також портал "Коментарі" інформував, що в Великобританії підтримують IQOS і електронні сигарети . Уже сьогодні в Англії розроблений державний курс по електронним альтернативам сигарет, тому що вони значно зменшують статистику захворюваності і смертності від раку легенів. А також сприяють зменшенню навантаження на місцеві установи охорони здоров'я. Зате в нашій країні тільки дискутують з приводу того, якими мають бути закони і податкове навантаження для впровадження нових технологій для курців, зокрема вейпов, електронних сигарет, систем нагрівання тютюну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини