Головна Новини Світ США Директор ЦРУ зробив прогноз щодо війни в Україні: чому головний розвідник США каже про важкий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Директор ЦРУ зробив прогноз щодо війни в Україні: чому головний розвідник США каже про важкий рік

Путін може знову зайнятися брязканням ядерною зброєю

30 січня 2024, 21:20 comments1033
Поділіться публікацією:

Рік 2024 за  очікуваннями буде  важким на фронті. Це, як  випробування на витривалість. Цю думку очільник ЦРУ Вільям Бернс  озвучив  в колонці для Foreign Affairs. Він  стверджує, що ключ до успіху цього  часу випробувань  полягає в  продовженні західної допомоги Україні.

Директор ЦРУ зробив прогноз щодо війни в Україні: чому головний розвідник США каже про важкий рік

Вільям Бернс (фото з відкритих джерел)

"Цей рік, ймовірно, буде важким на полі бою в Україні, випробуванням на витривалість, наслідки якого вийдуть далеко за межі героїчної боротьби країни за збереження своєї свободи та незалежності", - стверджує директор ЦРУ.

Далі він зазначив, що, як думає  російський  диктатор Володимир  Путін, час грає на його боці та  поновлює оборонне виробництво Росії ,  утримуючи  найважливіші компоненти  з Китаю та озброєння та боєприпаси  із Північної Кореї та Ірану.

На думку директора  ЦРУ, завдання України  тепер  в тому, щоб "зруйнувати зарозумілість Путіна та продемонструвати високу ціну продовження конфлікту для Росії". Це має відбуватись  не  тільки шляхом прогресу на фронті, а й  методом завдання глибоких ударів по тилах та в акваторії  Чорного моря.

"У цій ситуації Путін може знову зайнятися брязканням ядерною зброєю, і було б безглуздо повністю ігнорувати ризики ескалації. Але було б так само безглуздо бути зайво заляканими ними", — підкреслює очільник ЦРУ.

За його словами, ключ до  перемоги – це підтримка  та фінансування  України Заходом.

"Ключ до успіху полягає у збереженні західної допомоги Україні. Це відносно скромна інвестиція, що становить менше ніж 5% оборонного бюджету США, що приносить значну геополітичну віддачу для Штатів і значну віддачу для американської промисловості", — підсумовує   Бернс.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у США розповіли, хто активно грає на стороні РФ у Європі

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 січня 2024, 22:21

Перемоги не буде десятки років. Єдине стратегічне досягнення: узурпована чернь продовжить віддавати життя за те, щоб "руйнувати зарозумілість Путіна та продемонструвати високу ціну продовження конфлікту для Росії", поки панівна каста юдейців буде жити в рокоші, а Україна вмирати. Світ змінюється - стає багатополярним. До старого обрізаного порядку, за який вмирає узурпована чернь, повернення не буде.


Новини