Головна Новини Світ США Директор ФБР повідомив, хто потребує "відчайдушної" допомоги та захисту
commentss НОВИНИ Всі новини

Директор ФБР повідомив, хто потребує "відчайдушної" допомоги та захисту

Релігійні злочини над євреями в Америці зростають.

20 листопада 2022, 09:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Директор ФБР Крістофер Рей заявив, що єврейська громада в Сполучених Штатах "піддається атакам з усіх боків" і "відчайдушно" потребує додаткової підтримки, оскільки антисемітські атаки, зростають. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Times of Israel.

Директор ФБР повідомив, хто потребує "відчайдушної" допомоги та захисту

Керівник ФБР Крістофер Рей. Фото: з відкритих джерел

Керівник американської спецслужби зазначає, що в США близько 63% від усіх релігійних злочинів на ґрунті ненависті були спричиненні антисемітизмом, попри те, що євреїв в Америці проживає усього 2,4% від загального населення країни.

"Антисемітизм і насильство, яке з нього випливає, є постійним і наявним фактом", — сказав директор ФБР Крістофер Рей.

Керівник ФБР вважає, що ізраїльські громади потребують підтримки державних органів через постійні утиски та насильство.

"Це спільнота заслуговує і відчайдушно потребує нашої підтримки, оскільки вона зазнає нападів з усіх боків", — сказав Рей.

В останні роки в США було кілька великих нападів на синагоги, найбільший з яких стався у 2018 році, коли в Піттсбурзі під час стрілянини загинуло 11 людей. Це був найбільший напад в історії єврейської громади в США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ізраїльська техніка вперше була зафіксована на українському фронті. Це універсальний бронетранспортний автомобіль GAIA Amir.

Також "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський потрапив на обкладинку  ізраїльського видання The Jerusalem Post. Видання обрало 50 найвпливовіших євреїв 2022 року, в якому Зеленський посів перше місце. Окрім Зеленського в першу десятку потрапили: Яір Лапід, Елізабет Борн, Ентоні Блінкен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

termo

20 листопада 2022, 12:43

Тepмoбeльe нoвoгo пoкoлeния с влaговывoдящeй и тeплooбменной фyнцией, oбладаeт антибaктеpиальными и гипоaллepгенными cвойствaми, большой выбор моделей. Покyпaй по до военной цeнe ----- https://uclck.me/termoua


Новини